جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت

  • کد خبر: ۸۵۸۳۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت
کوکویی خوشمزه با اصالت هندی است که نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پوکورا یا پاکوره نوعی کوکوست که اصالت هندی دارد و در میان خوزستانی‌ها هم بسیار پرطرف‌دار است. این غذا را خوزستانی‌ها با کمی تغییر و بیشتر به صورت کتلت می‌پزند. برای همین، در کشورمان پوکورا را غذایی خوزستانی می‌شناسیم. هندی‌ها در تهیه این غذا از پیاز و آرد سفید نیز استفاده می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه پوکورا

آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم
تره خردشده: یک فنجان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
آب ولرم: یک استکان کوچک

روش تهیه

آرد نخود را با آب ولرم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا آرد درون آب کاملا باز شود.

زعفران دم‌کرده و تره خردشده را به آرد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه‌ها را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید و چند دقیقه خوب هم بزنید. سپس به مواد قبلی اضافه کنید.

روغن را درون تابه‌ای بریزد و بگذارید خوب داغ شود. شعله را کم کنید و مایع کوکو را داخل روغن بریزید. پس از سرخ‌شدن، طرف دیگرش را هم سرخ کنید.

فوت آشپزی

*پوکورا را می‌توان شبیه کتلت هم پخت. با قاشق کم‌کم از مایع کوکو بردارید و درون روغن بریزید تا سرخ شود.

*استفاده از روغن حیوانی برای سرخ‌کردن کوکو و کتلت، بافت آن‌ها را نرم‌تر می‌کند.

پوکورا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->