هشدار مهم در فصل سرد سال | از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنید یک کافه قلیان زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) اعمال‌قانون بیش از ۵ هزار تخلف پلاک مخدوش در مشهد طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۳ | افزایش ۵ درصدی جرائم پلاک‌مخدوش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار دُز واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند
سرخط خبرها

روایتی از تدریس معلم بروجردی با کمر آسیب‌دیده در مدرسه

  • کد خبر: ۸۸۴۶۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
روایتی از تدریس معلم بروجردی با کمر آسیب‌دیده در مدرسه
آقای کردی به جای تقاضای مرخصی و تعطیل کردن چند ماهه کلاس‌های درس یا به جای برگزار کردن کلاس‌ها به صورت مجازی و اینترنتی، هر روز با مشقت فراوان خود را به مدرسه می‌رساند، تا بچه‌ها لذت و تجربه در کنار دوست و معلم، آموختن را از دست ندهند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ بهمن سال ۱۳۷۶ بود که معلمی ابراهیم وار پا به آتش گذاشت و در حالی که فواره‌های آتش تن او را در برگرفته بود، جان ۳۰ دانش آموز را نجات داد. چند سال بعد، معلمی دیگر تاریخ را تکرار کرد و اجازه نداد بخاری نفتی فرصت زندگی کردن را از دانش آموزانش بگیرد.

معلمی فداکار از نسل بلوچ با ایستادن در زیر آوارِ دیوار مدرسه، سپر و محافظ جان دانش آموزان شده بود و معلم دیگری که با وجود شکستگی پا و بستری بودن در بیمارستان، کلاس هایش را تعطیل نکرده بود. آموزگاری که تنها برای درس دادن یک دانش آموز هر روز از مسیر سخت و در هم تنیده کوهستان عبور می‌کرد یا استادی که در نبود تخته سیاه، بدنه ماشینش را به تخته وایت برد تبدیل کرده بود.

کم نیستند معلم‌هایی که یا جان خود را برای حفظ جان‌های دیگری از یاد برده اند یا آن‌هایی که در وخیم‌ترین شرایط، حاضر نشده اند چراغ کلاس‌های درس را به خاموشی بسپارند. کافی است دو کلمه «معلم» و «فداکار» را پشت بندِ هم در اینترنت و در هر پلتفرمی که می‌شناسید جست وجو کنید تا با نام‌ها و چهره‌های متفاوت روبه رو شوید. در میان این هزاران معلمی که داستان هر کدامشان به تنهایی قصه هزار و یک شب است و به غایت لطیف و شنیدنی؛ قصه معلمی را داریم که همین اواخر نام و نشانش، بحث داغ فضای مجازی شده است.

چند روز پیش بود که با انتشار تصاویر آموزگاری از روستای شاهویران سفلی، یک بار دیگر عنوان معلم فداکار جانی تازه گرفت. مردی که به جای ایستادن بر سکوی معلمی، مقابل تخته سیاه دراز کشیده است. آقای محمد کردی ۳۵ساله در طی سانحه‌ای دچار شکستگی مهره‌های کمر شده و توان ایستادن را از دست داده است. او به جای تقاضای مرخصی و تعطیل کردن چند ماهه کلاس‌های درس یا به جای برگزار کردن کلاس‌ها به صورت مجازی و اینترنتی، هر روز با مشقت فراوان خود را به مدرسه می‌رساند، تا بچه‌ها لذت و تجربه در کنار دوست و معلم، آموختن را از دست ندهند.

این روز‌ها هنوز هم هستند چنین ایثارگرانی که دوباره عشق و پیوند استاد شاگردی را به جریان بیندازند و این عشق چنان خالص است که از چشم مردم دور نمی‌ماند و با بازنشر فراوان تصاویر مربوط به آن، به نوعی قدردان این معلم‌ها هستند. آموزگارانی که به واقع، مصداق صریح همان جمله مشهورند که معلمی شغل انبیاست و گستراننده دانشی که با تلفیق فروتنی و فداکاری به کمال و مقصود نهایی خود نائل می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->