چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
سرخط خبرها

راهکارهای خانگی برای درمان قارچ ناخن پا

  • کد خبر: ۸۸۷۱۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
راهکارهای خانگی برای درمان قارچ ناخن پا
قارچ ناخن انگشتان پا عفونتی شایع و مسری است که با چند ترفند خانگی می‌توان آن را درمان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، قارچ ناخن پا، که به آن اونیکومایکوزیس نیز گفته می‌شود، یک عفونت قارچی شایع در ناخن پا شما است.

بارزترین علامت آن تغییر رنگ سفید، قهوه‌ای یا زرد در یک یا چند ناخن پا است. قارچ ناخن ممکن است گسترش یابد و باعث ضخیم شدن یا ترک خوردن ناخن‌ها شود.

۱. درمان قارچ ناخن پا ویکس واپوراب (Vicks VapoRub)

ویکس واپوراب یک پماد موضعی است. اگرچه برای سرکوب و کم کردن سرفه طراحی شده است، اما مواد فعال آن (کافور و روغن اکالیپتوس) ممکن است به درمان قارچ ناخن پا نیز کمک کنند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۱ نشان داد که ویکس واپوراب اثر و نقش بالینی مثبتی را در درمان قارچ ناخن پا ایفا میکند. برای استفاده، حداقل روزی یک بار مقدار کمی ویکس واپوراب را روی ناحیه آسیب دیده بمالید.

۲. عصاره گل مار (زر آوند)

عصاره گل مار یک ضد قارچ است که از گیاهان خانواده آفتابگردان ساخته و گرفته می‌شود. یک مطالعه در سال ۲۰۰۸ نشان داد که این دارو به اندازه داروی ضد قارچ سیکلوپیروکس در برابر قارچ ناخن پا موثر واقع شده است. برای این مطالعه، عصاره snakeroot را در هر منطقه آسیب دیده، هر سه روز در میان برای ماه اول، هفته‌ای دو بار برای ماه دوم و هفته‌ای یک بار برای ماه سوم استفاده کردند.

۳. روغن درخت چای

روغن درخت چای، که ملایکا نیز نامیده می‌شود، یک روغن ضروری با توانایی ضد قارچ و ضد عفونی کننده است. طبق گفته مرکز ملی بهداشت Complementary و Integrative، برخی از مطالعات بالینی در مقیاس کوچک نشان داده اند که روغن درخت چای ممکن است در برابر قارچ ناخن پا موثر واقع شود.

برای استفاده، روغن درخت چای را دو بار در روز و با یک پنبه روی ناخن آسیب دیده بمالید.

۴. درمان قارچ ناخن پا با روغن پونه کوهی

روغن پونه کوهی حاوی تیمول است. طبق گفته یک بررسی در سال ۲۰۱۶، تیمول دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتری است. برای درمان قارچ ناخن پا، روزانه دو بار روغن پونه کوهی را با پنبه به ناخن آسیب دیده بمالید. برخی از افراد از روغن پونه کوهی و روغن درخت چای با هم استفاده می‌کنند. هر دو محصول قوی هستند و ممکن است باعث تحریک یا واکنش آلرژیک شوند. ترکیب آن‌ها ممکن است این خطر را افزایش دهد.

۵. درمان قارچ ناخن پا با عصاره برگ زیتون

تصور می‌شود که یک ماده فعال در عصاره برگ زیتون، اولئوروپئین، دارای توانایی ضد قارچ، ضد میکروبی و تقویت کننده سیستم ایمنی باشد. می‌توانید عصاره برگ زیتون را مستقیماً به قارچ ناخن بمالید یا به صورت کپسول آن را بخورید.

طبق گفته یک بررسی در سال ۲۰۱۲، مصرف یک تا سه کپسول برگ زیتون به همراه وعده‌های غذایی دو بار در روز نسبت به عصاره برگ زیتون در درمان قارچ ناخن پا موثرتر است. توصیه می‌شود در طول این درمان مقدار زیادی آب بنوشید.

۶. درمان خانگی قارچ ناخن پا با روغن‌های ازونیزه شده

روغن‌های ازونیزه شده روغن‌هایی مانند روغن زیتون و روغن آفتابگردان هستند که به آن‌ها گاز اوزون تزریق می‌شود. طبق گفته مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۱، این نوع از قرار گرفتن در معرض ازن در غلظت‌های کم برای مدت زمان کوتاه می‌تواند بسیاری از ارگانیسم‌ها مانند قارچ ها، مخمر‌ها و باکتری‌ها را غیرفعال کند.

مطالعه دیگر نشان داد که روغن آفتابگردان ازونیزه شده در درمان قارچ ناخن پا موثرتر از نسخه ضد قارچ موضعی، کتوکونازول (Xolegel) است. برای درمان قارچ ناخن پا با روغن ازونیزه شده، روغن را دو بار در روز روی ناخن انگشت پا آسیب دیده قرار دهید.

۷. درمان خانگی قارچ ناخن پا با سرکه

فقط شواهد حکایتی و نقل قول‌هایی از سرکه به عنوان درمانی برای قارچ ناخن پا در دسترس است. اما با این وجود، یک داروی خانگی بی خطر برای آزمایش و امتحان کردن است.

۸. درمان خانگی قارچ ناخن پا با دهانشویه لیسترین

دهانشویه لیسترین حاوی موادی مانند منتول، تیمول و اکالیپتوس است که دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچ هستند. ممکن است به همین دلیل باشد که یک داروی محبوب قارچ ناخن پا به حساب می‌آید. حامیان این درمان توصیه می‌کنند روزانه پای آسیب دیده را در لگنی از لیسترین به رنگ کهربا بخیسانید.
درمان قارچ ناخن پا در طب سنتی

۹. درمان قارچ ناخن پا در طب سنتی با سیر

یک منبع معتبر در سال ۲۰۰۹ دریافت که سیر دارای برخی از قابلیت‌های ضد قارچ و ضد میکروبی است. ممکن است با قرار دادن حبه‌های سیر خرد شده یا له شده روی ناحیه آسیب دیده به مدت ۳۰ دقیقه در روز، قارچ ناخن پا را درمان کنید. ممکن است بهتر و کم بو‌تر شود اگر که آن را به صورت کپسول سیر درمان کنید. طبق دستورالعمل سازنده مصرف کنید.

۱۰. رژیم خود را تنظیم کنید

ارتباط بین رژیم غذایی و سلامتی مشخص و واضح است: هرچه غذا‌هایی که می‌خورید سالم‌تر باشند، بدن شما نیز بیشتر قادر به مقابله با شرایطی مانند قارچ ناخن پا خواهد بود. با غذا خوردن به بدن خود مواد مغذی را که نیاز دارد بدهید:

ماست غنی از پروبیوتیک
پروتئین کافی برای حمایت از رشد مجدد ناخن
آهن کافی برای جلوگیری از شکنندگی ناخن‌ها
یک رژیم غذایی غنی از اسید‌های چرب ضروری
غذا‌های غنی از کلسیم و ویتامین D مانند محصولات لبنی کم چرب

منبع:  جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->