تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان
سرخط خبرها

دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۰۲۵
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸
دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟
بدون شک یکی از اصلی ترین مواد مصرفی اعتیاد آور در سراسر جهان، دخانیات و در راس آن سیگار است. بیشتر سیگاری ها معتقدند ترک سیگار کار دشواری است و البته این ایده که توتون و تنباکو اعتیاد آور است، برای چندین دهه به شدت مورد مناقشه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، برخلاف مواد اعتیاد آوری مانند الکل و مواد مخدر، محصولات تهیه شده از توتون و تنباکو در کوتاه مدت، مسموم کننده نبوده و به افراد اجازه می دهد در حین استفاده از آنها به زندگی روزمره خود ادامه دهند. از سوی دیگر بر خلاف الکل و مواد افیونی، فرآورده های به دست آمده از تنباکو علائم سریع تهدید کننده زندگی را ایجاد نمی کند و به همین دلیل مصرف سیگار و تنباکو در بیشتر مناطق جهان منع قانونی ندارد.

از سوی دیگر باید توجه داشت که شرکت ‌های بزرگ صنعت دخانیات جهانی، اغلب تفاوت بین تنباکو و داروهای اعتیادآور و مواد مخدر کلاسیک را برجسته می‌ کنند.به گزارش سیناپرس، ایجاد این شک و تردید فزاینده در مورد اینکه آیا تنباکو واقعاً اعتیاد آور است، می تواند به آنها کمک کند تا فعالیت های خود را گسترش داده و مصرف کنندگان این محصولات دخانی را به ادامه مصرف ترغیب کنند.

با این حال باید در نظر گرفت که مطالعات مختلفی به طور رسمی محصولات مشتق از توتون و تنباکو را اعتیادآور معرفی کرده اند و این گزارش ها به طور کامل با تبلیغات کارخانه های تولید سیگار که مصرف تنباکو را یک موضوع انتخابی از سوی مصرف کننده معرفی می کنند که به واسطه طعم و تأثیر حسی این محصولات انتخاب می شود، در تضاد است.

در این میان باید به این حقیقت اشاره کرد که پژوهش های علمی، بسیاری از محصولات تنباکو را به عنوان موادی اعتیادآور بر اساس توانایی آنها در ایجاد میل شدید و اغلب غیرقابل مقاومت برای استفاده، علیرغم تمایل روانی مصرف کنندگان به ترک سیگار و در مواجهه با پیامدهای تهدید کننده زندگی، معرفی می کنند.
یکی دیگر از شواهد موجود، توانایی محصولات تنباکو برای تحویل سریع دوزهای بالای نیکوتین به بدن فرد است که تداوم آن، مصرف کننده را وادار به تکرار کشیدن سیگار می کند. از سوی دیگر اعتیاد به توتون و تنباکو، توانایی تغییر خلق و خوی، افزایش لذت و کاهش احساسات منفی دارد زیرا نیکوتین به طور مستقیم بر مغز تأثیر می گذارد.

در هر حال باید پذیرفت علی رغم تبلیغات وسیع و گسترده شرکت های تولید کننده محصولات دخانی، سیگار و سایر محصولات مشابه به شدت اعتیاد آور بوده و تاثیرات مخربی بر بدن سیستم تنفسی و قلب و عروق مصرف کنندگان دارند. به گزارش سیناپرس،بنابراین توصیه می شود هیچگاه به فکر مصرف این محصولات نباشید و در صورتی که به استفاده از ان ها اعتیاد دارید، با تکیه بر اراده ای قوی و حمایت اطرافیناتان، آن را ترک کنید.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->