واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۰۲۵
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸
دلیل اعتیاد به سیگار چیست؟
بدون شک یکی از اصلی ترین مواد مصرفی اعتیاد آور در سراسر جهان، دخانیات و در راس آن سیگار است. بیشتر سیگاری ها معتقدند ترک سیگار کار دشواری است و البته این ایده که توتون و تنباکو اعتیاد آور است، برای چندین دهه به شدت مورد مناقشه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، برخلاف مواد اعتیاد آوری مانند الکل و مواد مخدر، محصولات تهیه شده از توتون و تنباکو در کوتاه مدت، مسموم کننده نبوده و به افراد اجازه می دهد در حین استفاده از آنها به زندگی روزمره خود ادامه دهند. از سوی دیگر بر خلاف الکل و مواد افیونی، فرآورده های به دست آمده از تنباکو علائم سریع تهدید کننده زندگی را ایجاد نمی کند و به همین دلیل مصرف سیگار و تنباکو در بیشتر مناطق جهان منع قانونی ندارد.

از سوی دیگر باید توجه داشت که شرکت ‌های بزرگ صنعت دخانیات جهانی، اغلب تفاوت بین تنباکو و داروهای اعتیادآور و مواد مخدر کلاسیک را برجسته می‌ کنند.به گزارش سیناپرس، ایجاد این شک و تردید فزاینده در مورد اینکه آیا تنباکو واقعاً اعتیاد آور است، می تواند به آنها کمک کند تا فعالیت های خود را گسترش داده و مصرف کنندگان این محصولات دخانی را به ادامه مصرف ترغیب کنند.

با این حال باید در نظر گرفت که مطالعات مختلفی به طور رسمی محصولات مشتق از توتون و تنباکو را اعتیادآور معرفی کرده اند و این گزارش ها به طور کامل با تبلیغات کارخانه های تولید سیگار که مصرف تنباکو را یک موضوع انتخابی از سوی مصرف کننده معرفی می کنند که به واسطه طعم و تأثیر حسی این محصولات انتخاب می شود، در تضاد است.

در این میان باید به این حقیقت اشاره کرد که پژوهش های علمی، بسیاری از محصولات تنباکو را به عنوان موادی اعتیادآور بر اساس توانایی آنها در ایجاد میل شدید و اغلب غیرقابل مقاومت برای استفاده، علیرغم تمایل روانی مصرف کنندگان به ترک سیگار و در مواجهه با پیامدهای تهدید کننده زندگی، معرفی می کنند.
یکی دیگر از شواهد موجود، توانایی محصولات تنباکو برای تحویل سریع دوزهای بالای نیکوتین به بدن فرد است که تداوم آن، مصرف کننده را وادار به تکرار کشیدن سیگار می کند. از سوی دیگر اعتیاد به توتون و تنباکو، توانایی تغییر خلق و خوی، افزایش لذت و کاهش احساسات منفی دارد زیرا نیکوتین به طور مستقیم بر مغز تأثیر می گذارد.

در هر حال باید پذیرفت علی رغم تبلیغات وسیع و گسترده شرکت های تولید کننده محصولات دخانی، سیگار و سایر محصولات مشابه به شدت اعتیاد آور بوده و تاثیرات مخربی بر بدن سیستم تنفسی و قلب و عروق مصرف کنندگان دارند. به گزارش سیناپرس،بنابراین توصیه می شود هیچگاه به فکر مصرف این محصولات نباشید و در صورتی که به استفاده از ان ها اعتیاد دارید، با تکیه بر اراده ای قوی و حمایت اطرافیناتان، آن را ترک کنید.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->