تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

برای تنظیم فشار خون، چغندر بخورید

  • کد خبر: ۹۳۳۶۲
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
برای تنظیم فشار خون، چغندر بخورید
چغندر یکی از بهترین خوراکی‌هایی است که می‌توانید آن را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید تا به کنترل و تنظیم فشار خون‌تان کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، با اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، چغندر گنجینه‌ای طبیعی سرشار از آنتی‌اکسیدان است. در دوران باستان نیز از چغندر برای تصفیه خون و درمان و بهبود افرادی که دوره نقاهت را سپری می‌کردند و آسیب‌پذیر بودند استفاده می‌شد.

چغندر حاوی پتاسیم بوده و برای تنظیم فشارخون فوق‌العاده است. این سبزی باعث کاهش کلسترول بد خون (LDL) می‌شود. میزان بالای فیبر،  منیزیم، فسفر،  اسید فولیک  و ویتامین‌های A، B و C این سبزی را به یک گنجینه کم نظیر تبدیل کرده است؛ بنابراین مصرف چغندر برای تصفیه خون و برطرف کردن مواد سمی از بدن توصیه می‌شود.

مصرف چغندر برای مراقبت بیشتر از کبد

چغندر سرشار از بتاکاروتن، کاراتنوئید‌ها و فلاوونوئید‌ها است که همگی آنتی‌اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شوند.

به طور کلی سبزی‌جات و میوه‌های رنگی بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان‌ها را دارند. هر ماده غذایی حاوی این ترکیبات مغذی برای تصفیه و تمیزی کبد مؤثر بوده و بخصوص برای افرادی که از کبد چرب رنج می‌برند مفید است.

مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها باعث کاهش چشمگیر میزان چربی کبد و التهاب آن می‌شود. این بهبودی ویژه مربوط به وجود نوعی از آنتی‌اکسیدان‌ها به نام «بتالائین» است که قدرت زیادی داشته و برای پیشگیری از پیری بسیار مؤثر است. برای جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان‌ها حتماً به چغندر اعتماد کنید، چون سرشار از این ترکیبات مغذی است.

چغندر ایده آل برای فعال کردن سوخت و ساز بدن و دفع چربی‌ها

چغندر برای افرادی که دغدغه‌ اضافه وزن دارند و به دنبال راهی مطمئن برای لاغری هستند نیز مفید است. چون یک ماده غذایی انرژی‌زا، سیرکننده و سرشار از فیبر است. به عنوان مثال اگر فرد قبل از غذا یک لیوان آب چغندر میل کند، مواد مغذی فوق العاده‌ای جذب می‌کند که باعث ایجاد سیری نیز می‌شوند و فرد را از پرخوری و ریزه‌خواری بین وعده‌های غذایی خلاص می‌کنند. چغندر به دلیل دارا بودن فیبر فراوان به تصفیه و پاکسازی بدن کمک زیادی می‌کند. این سبزی پرخاصیت با تحریک عملکرد روده‌ها و پیشگیری از یبوست از احتباس آب در بدن و همچنین تجمع توکسین‌ها جلوگیری می‌کند.

چغندر با ممانعت از تجمع چربی‌ها در سلول‌های کبدی به کنترل عملکرد آن کمک زیادی می‌کند. همچنین باعث بهبود عملکرد سیستم لنفاوی‌ می‌شود و به دفع توکسین‌ها از بدن کمک می‌کند.

منبع: مشرق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->