کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟ آزادی ۸۸۸ زندانی نیازمند، از زندان‌های خراسان رضوی در پویش《به عشق امام رضا میبخشم》 معروف‌ترین جا‌های دیدنی قم کدام است؟ آیا آمپول‌های لاغری می‌توانند جایگزینی برای جراحی‌های چاقی باشند؟ فعالیت‌های سنگین بدنی شایع‌ترین علت گرفتگی عضلانی است پیام تبریک رئیس جمهور برای قهرمانی تیم ملی نجوم و اختر فیزیک ایران آیا دوره کارشناسی دانشگاه‌ها ۳ ساله می‌شود؟ + ویدئو معاون وزیر نیرو: ورود فقط ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از هیرمند | فاصله معنادار با دریافت حق‌آبه ۸۲۰ میلیون مترمکعبی کسب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری از گردشگران خارجی تا پایان سال در لیست اهداف وزارت میراث فرهنگی (یکم شهریور ۱۴۰۴) افزایش احتمال ابتلا به عفونت‌های تنفسی در تجمعات فصلی بیماری‌های کلیه در کودکان را جدی بگیرید سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جاری ۷۲ هزار نفر در وزارت جذب شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد با وزش باد و گردوخاک دارو‌هایی که نباید با دمنوش مصرف کنیم «سرماخوردگی چشمی» بیماری شایعی که به سرعت اعضای خانواده را درگیر می‌کند پیام گرامیداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مناسبت روز پزشک کاهش تولد و افزایش ازدواج در اردستان اصفهان
سرخط خبرها

هویج سرشار از مواد مغذی است +طرز تهیه خورش هویج ترکی

  • کد خبر: ۹۴۲۲۱
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۴
هویج سرشار از مواد مغذی است +طرز تهیه خورش هویج ترکی
هویج به عنوان شیرین‌ترین نوع سبزیجات فایده بسیاری برای سلامت پوست و بدن دارد که شاید تنها چند مورد از آن‌ها را بدانید. هویج با داشتن مواد مقوی و ویتامین‌ها منبع مهمی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز، هویج، یک ریشه گیاهی دارد که اغلب ادعا می‌شود برای سلامتی، یک غذای کامل است. هویج، ترد، خوشمزه و سرشار از مواد مغذی میباشد و منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. این نارنجی رنگ ترد دارای مزایای فراوانی برای سلامتی است و غذای عالی برای کاهش وزن نیز محسوب می‌شود و با سطوح پایین کلسترول و بهبود سلامت چشم ارتباط دارند.

همچنین آنتی اکسیدان‌های کاروتن موجود درهویج، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. هویج در بسیاری از رنگ‌های زرد، سفید، نارنجی، قرمز و بنفش وجود دارد. هویج قدیمی و شناخته شده که رنگ نارنجی نیز دارد، رنگش را از بتاکاروتن (آنتی اکسیدانی که در بدن تبدیل به ویتامین A‌ می‌شود)، می‌گیرد.

خورش هویج

این غذا از خورش‌های محبوب تبریزی است که به نام خورش هویج ترکی هم شناخته می‌شود. تبریزی‌ها به جای هویج معمولا از زردک برای تهیه این خورش استفاده می‌کنند که بسیار خوشمزه‌تر می‌شود. تهیه این خورش متفاوت را به افرادی که دنبال طعم‌های خاص هستند توصیه می‌کنیم و حتم داریم از طعم ملس آن خوششان می‌آید.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش هویج

پیاز بزرگ: یک عدد
آلو خورشی: ۱۰۰ گرم
هویج: ۴۰۰ گرم
گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی: ۲.۵ قاشق غذاخوری
روغن و شکر: به میزان لازم
زعفران و لیموترش: به میزان لازم
چوب دارچین: یک تکه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز را نگینی ریز خرد کنید. درون قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و آن را تفت بدهید تا طلایی و سبک شود. مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید.

گوشت را قیمه‌ای خرد و به پیازداغ اضافه کنید. به تفت دادن ادامه بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند. چند لیوان آب‌جوش به همراه تکه‌ای چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.

هویج‌ها را خلالی نازک و به صورت یکدست و یک‌اندازه خرد کنید و درون تابه‌ای همراه با مقداری روغن تفت بدهید تا کمی سرخ شود. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا هویج‌ها نرم شوند. کمی زعفران دم‌کرده، شکر و بعد هم رب گوجه‌فرنگی به هویج‌های نرم‌شده اضافه کنید و تفت بدهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

گوشت که پخت، هویج و آلوخورشی و مقداری نمک و فلفل به قابلمه خورش اضافه کنید و اجازه بدهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.

۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت، زعفران دم‌کرده را به خورش اضافه و چوب دارچین را از آن خارج کنید. در صورت تمایل، مقداری آب‌لیمو به آن بیفزایید. آب خورش که کم شد و به روغن نشست، می‌توانید آن را سرو کنید.

فوت آشپزی

*می‌توانید از ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم مرغ به جای گوشت قرمز در این خورش استفاده کنید.
*آب‌لیمو را در پایان پخت به غذا اضافه کنید تا رنگ غذا تغییر نکند و ترشی آن از بین نرود.
*خلال‌های هویج باید کمی باریک‌تر از سیب‌زمینی سرخ‌کرده باشد.

 

طرز تهیه خورش هویج

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->