رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

حجامت از دیدگاه طب‌الرضا(ع)

  • کد خبر: ۱۶۹۱۲۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
حجامت  از دیدگاه طب‌الرضا(ع)
اگر تصمیم دارید که در این روزها حجامت کنید، بد نیست کمی درباره باید و نبایدهای حجامت کردن هم اطلاعات کسب کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حزیران از اواخر خرداد شروع می‌شود و از بهترین وقت‌ها برای حجامت است.

از دیدگاه طب‌الرضا(ع) حجامت بهتر است از دوازدهم تا پانزدهم ماه صورت بگیرد، زیرا خون گرفتن در این چند روز به بدن سلامتی بیشتری می‌بخشد. خارج از این مدت هم بهتر است که حجامت نکرد، مگر در صورتى که فرد ناچار باشد، چون هرقدر ماه رو به نقصان گذارد و باریک‌تر شود، خون در عروق از هیجانش کاسته می‌شود.

حجامت از نظر مراتبى که تکرار می‌شود هم تابع سن است. به‌عبارتی بیست ساله‌ها هر بیست روز یک‌مرتبه، سى ساله‌ها هر سى روز یک‌مرتبه و چهل و پنجاه ساله‌ها هم به نسبت هر ده سالى که بر عمرشان اضافه می‌شود، ۱۰ روز دیرتر باید حجامت کنند.

خونی که در حجامت بیرون می‌آید از رگ‌هاى کوچکى است که در میان گوشت‌ها و ماهیچه‌ها پنهان شده‌اند و برخلاف فصد قواى انسان را تحلیل نمی‌کند و سبب ضعف نمی‌شود، ازاین‌رو از تکرار آن نباید ترسید.

حجامت انواع مختلفی دارد و برای درمان‌های متفاوتی هم به‌کار می‌رود، مانند حجامت در گودى پس گردن که به آن نقره می‌گویند و برای سنگینى سر مفید است، حجامت اخدعان یا دو رگى که در دو طرف پشت گردن انجام می‌شود و برای رفع سنگینی و رخوت سر و صورت و چشم‌ها و درد دندان سودمند است، حجامت زیر چانه براى معالجه بسیاری از بیماری‌هاى دهان، به‌ویژه در کودکان و حجامت از میان دو کتف برای معالجه بیمارى خفقان، تپش قلب، دوران سر که منشأ گوارشی دارند، مفید است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->