وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۹۱۵۴۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
آبگوشت بادمجان و کشک، غذایی متفاوت و پرطرف‌دار در خطه کرمان است+ طرز تهیه آن
آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذا‌های معروف استان کرمان می‌باشد که همانند کشک و بادمجان از ترکیب بادمجان، کشک و پیاز استفاده میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذای محلی در برخی نقاط کشور هم پخت میشود و دستور تهیه متفاوت تری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ما مشهدی‌ها آب‌گوشت را به ۲ صورت دیزی یا بزباش می‌پزیم که تقریبا با دیگر شهر‌ها مشترک است، اما برخی شهر‌ها مانند کرمان و بیرجند نوع متفاوتی از آن را می‌پزند که بسیار خوشمزه است و دست‌کم باید یک‌بار آن را امتحان کرد. برای همین، امروز می‌خواهیم سری به شهر کرمان بزنیم و آب‌گوشت بادنجان و کشک این شهر را به شما معرفی کنیم.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

گوشت چرب با استخوان: ۵۰۰ گرم
کشک ساییده: یک پیمانه
نخود و لوبیاسفید: ۲۰۰ گرم
سیب‌زمینی: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
بادمجان قلمی: ۸ عدد
چغندر متوسط: یک عدد
خیار: ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

روش تهیه

گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با مقداری آب درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کف روی غذا را بعد از جوش آمدن حتما بردارید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

پس از ۲ ساعت که گوشت پخت، داخل آن سیب‌زمینی و کمی نمک و فلفل بریزید.

بادمجان‌ها را درون روغن سرخ کنید. درون تابه‌ای چغندر‌های ورقه‌ورقه‌شده و سپس بادمجان‌ها را بچینید. روی آن‌ها کمی از آب گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت بپزند.

پس از پخت بادمجان و چغندرها، نیمی از آن‌ها را با کشک مخلوط کنید. مقداری آب گوشت روی آن‌ها بریزید و خوب بکوبید. سپس مخلوط را به قابلمه اصلی آب گوشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم قدری دیگر بپزد.

باقی بادمجان‌ها و چغندر‌ها را هم در ظرفی بچینید و با خیار خردشده تزیین و همراه با آب‌گوشت نوش جان کنید.

فوت آشپزی

*حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید تا هم نفخ آن‌ها کمتر شود هم درشت‌تر شوند.

*بادنجان‌ها را که پوست گرفتید در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آن‌ها گرفته و هم موقع سرخ‌کردن، روغن کمتری مصرف شود.

 

طرز تهیه آب‌گوشت بادنجان و کشک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->