آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ به صورت خانگی

  • کد خبر: ۷۶۷۷۶
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ به صورت خانگی
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می‌کنید و غذای سالمی برای خانواده تان تهیه خواهید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، شهرآرانیوز؛ پیتزا غذایی بین‌المللی با اصالت ایتالیایی است که در ایران هم طرف‌داران بسیاری دارد. مواد مخلوطی که بنا به سلیقه‌های مختلف روی پیتزا به‌کار برده می‌شود نوع آن را مشخص می‌کند. باهمه این‌ها پیتزای گوشت و قارچ از همه محبوب‌تر و پرطرف‌دارتر است. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت این پیتزای خوشمزه را آموزش بدهیم.

تعداد: ٩عدد
 
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه پیتزای گوشت و قارچ:

گوشت گوسفندی: ٣٠٠ گرم
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
روغن: مقدار کمی
قارچ: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
سوسیس: ۳ عدد
خمیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
سس کچاپ، ادویه پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

-گوشت ومرغ را ادویه بزنید و همراه با یک عدد پیاز بپزید. سپس آن‌ها را ریش‌ریش کنید و همراه با پیاز خردشده دیگری داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت، کمی تفت بدهید.
 
پیتزای گوشت و قارچ

-قارچ، سوسیس و فلفل دلمه‌ای خردشده را همراه با ادویه به مواد قبلی اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. بعد هم از روی حرارت بردارید. کف سینی فر را چرب، خمیر را پهن و با چنگالی سطح آن را سوراخ‌سوراخ کنید.
 
پیتزای گوشت و قارچ

-سس کچاپ را به طور یکنواخت روی سطح خمیر بمالید. پنیر پیتزا بریزید و مواد پیتزا را روی پنیر پهن کنید. بعد هم دوباره روی مواد، پنیر بریزید. حالا خمیر آماده را حدود ٢٠ دقیقه با شعله پایین درون فر بگذارید تا بپزد.
 
پیتزای گوشت و قارچ

نکته‌ها:
 
برای طلایی شدن روی پیتزا گریل را روشن کنید.
‌استفاده از شعله پایین سبب می‌شود خمیر پیتزا خوب بپزد و ترد شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->